Disclaimer

Alle artikelen en foto’s op Zoetleven.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Het is niet toegestaan om teksten en foto’s te kopiëren of verspreidenzonder toestemming. Elke andere vorm van gebruik van teksten en foto’s is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van de eigenaresse.

Zoetleven.nl wordt met grote zorg ontwikkeld. Toch is het mogelijk dat gepubliceerde artikelen feitelijke onjuistheden bevatten of onvolledig zijn. Aan de inhoud kunnen geen rechten ontleend worden. Alle artikelen op Zoetleven.nl zijn geschreven op basis van mijn eigen ervaring en mening. Er zullen geen artikelen verschijnen waar ik niet achter sta.

Zoetleven.nl is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg is van het gebruik van Zoetleven.nl. Ook is Zoetleven.nl niet verantwoordelijk voor de inhoud op sites waarnaar verwezen en gelinkt wordt. De inhoud van Zoetleven.nl is aan verandering onderhevig en kan op elk  moment en zonder enige vorm van aankondiging worden veranderd door de auteur.