Over Mij

over mij

Wat superleuk dat je hier belandt bent. Ik zal maar gelijk van de mogelijkheid gebruik maken om mijzelf even voor te stellen. Mijn naam is Diane Zoet en ik ben 32 zomers jong (‘87).

Ik ben geboren in Rotterdam, maar ik ben opgegroeid in Rhoon en Poortugaal, twee kleine dorpjes onder de rook van Rotterdam. Nu woon ik al geruime tijd met mijn man, onze zoon Tony (jan ’19) en 2 hondjes in de “Hoeksche Waard”.

Deze blog ben ik begonnen in juli 2019. Met de reden dat ik graag wat dingen van me af wilde schrijven. Als kersverse moeder maakt mijn bovenkamer nogal wat overuren, zowel leuke als minder leuke dingen. Op Zoetleven.nl deel ik mijn ervaringen van het mama zijn, hoe ik mijn figuur terug probeer te krijgen door gezond te eten en te sporten. En allerlei andere dingen die ik op dat moment wil delen met jullie. Het is niet de eerste keer dat ik een blog heb maar hier kun je meer over lezen over mijn blogpost: Mijn loopbaan in bloggen.

Als je nog vragen hebt na het lezen van mijn blog twijfel dan niet om contact met mij op te nemen. Dit kun je doen via mijn instagram (zoetlevennl) of via email: diane@zoetleven.nl